reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Wrocław
8.4°C
wschód słońca: 07:21
zachód słońca: 15:55
Koronawirus
dolnośląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez we Wrocławiu

kiedy
2024-11-24 16:00
miejsce
ATM Scena na Bielanach, Bielany...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 17:00
miejsce
WędrówkiPub, Wrocław, ul. Podwale...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 18:00
miejsce
Hala Stulecia - Sala Audytoryjna,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 18:15
miejsce
Wrocławski Teatr Współczesny im....
wstęp biletowany